درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

رسانه‌های خارجی و ضدانقلاب درباره راهپیمایی 22 بهمن مردم ایران چه نوشتند؟

اعتراف رسانه های خارجی به حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها برای اعلام حمایت دوباره از انقلاب اسلامی در حالی صورت می گیرد که سایت ها و کانال های تلگرام رسانه های ضد انقلاب هنوز خبری در این زمینه در خروجی خود قرار نداده اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - 2018 February 11
کد خبر: ۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، رسانه های خبری دنیا (اعم از خارجی و ضدانقلاب)، با وجود خبرپراکنی های جعلی در روزهای گذشته مبنی بر ناامیدی مردم ایران از نظام و انقلاب اسلامی، با مشاهده تصاویر حضور گسترده ملت ایران در خیابان ها یا سیاست سکوت و بایکوت خبری را پیش گرفتند یا با انتشار تصاویری به ناچار از حضور میلیونی و پرشور مردم ایران جهت بزرگداشت انقلاب شان سخن گفتند.


بر اساس اعلام اداره کل رسانه‌های خارجی، 125 خبرنگار و عوامل خبری از هفتاد و یک رسانه منطقه‌ای و بین‌المللی وابسته به 24 کشور جهان، قرار بود سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را در مسیرهای راهپیمایی و میدان آزادی پوشش خبری دهند.


بر همین اساس، به برخی واکنش های منتشر شده در برخی از این رسانه ها در ذیل اشاره می کنیم:


شبکه تلویزیونی الاتجاه عراق ضمن پخش تصاویری از راهپیمایی با شکوه 22 بهمن ماه در تهران اعلام کرد: مردم ایران در راهپیمایی میلیونی به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به خیابان‌ها آمده‌اند و شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر داده اند.


خبرگزاری ترند آذربایجاننیز با بازتاب راهپیمایی 22 بهمن در ایران، از حضور گسترده ایرانی ها در این مراسم در سراسر کشور در سالگرد انقلاب 1979 (1357 شمسی) خبر داد. این خبرگزاری نوشت: شبکه های تلویزیونی تصاویر زنده ای را از شهرهای مختلف سراسر ایران مخابره کرده اند که در آن حضور راهپیمایان در سالگرد انقلاب اسلامی این کشور را نشان می دهد.


شبکه خبری ای بی سی نیوز آمریکاگزارش دادایرانی‌ها تنها چند هفته پس از وقوع برخی اغتشاشات در این کشور، خیابان‌ها را به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب به لرزه درآوردند.این شبکه همچنین اعلام کرد راهپیمایان امروز در تهران شعارهایی علیه آمریکا و اسرائیل سر دادند.


الانباء کویت نوشت: جشن سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با مشارکت میلیونی ایرانیان در راهپیمایی امروز، در پایتخت و دیگر شهرهای ایران برگزار شد.


علاوه بر موارد ذکر شده رسانه هایی همچون روسیاالیوم، اسپوتنیک، شین هوا، العرب الیوم، النشره و دیگران به پوشش خبری این حضور پورشور مردم ایران پرداختند.


این اعتراف رسانه های خارجی به حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها برای اعلام حمایت دوباره از انقلاب اسلامی در حالی صورت می گیرد سایت ها و کانال های تلگرام رسانه های ضد انقلاب از جمله بی بی سی، صدای امریکا، رادیو فردا، رادیو زمانه، دویچه وله، زیتون، العربیه... ، با گذشت بیش از سه ساعت از آغاز رسمی راهپیمایی باشکوه 22 بهمن در سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، هنوز خبری در این زمینه در خروجی خود قرار نداده اند.


آنچه به جرات در این باره می توان گفت، ناتوانی و ناکامی رسانه های ضدانقلاب در ایجاد بی ثباتی داخلی در ایران با وجود تبلیغات بسیار گسترده در یک ماه گذشته می باشد. موضوعی که البته از قبل هم قابل پیش بینی بود.


ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار